AVOIMET PAIKAT

Nämä yritykset etsivät sinua

Casual Business Meeting

Avoimia yrityspaikkoja päivitetään tänne kesä-syyskuun aikana. Voit myös itse ehdottaa sopivaa yritystä.

  • Voimme myös etsiä sinulle yrityspaikkaa.

  • Voit myös ehdottaa itse yritystä joka voisi hankkeen kautta ottaa sinut perehdytettäväksi.

  • Pääasia on olla hyvissä ajoin aktiivinen suuntaamme, niin varmimmin pääset ohjelmaan mukaan.

1. Ratkaisumyynti-/projektiosaaja / Teknologiateollisuusalan innovatiivinen yritys

Haemme myyntihenkistä insinööriä tai teknistä kaupallista osaajaa, jolla on mielellään jo myynnillistä urataustaa elektroniikkalaite- tai ohjelmistoaloilta, tuotekehityksestä tai mekaniikkasuunnittelusta. Myös jokin muu teknologia-ala (esim. bioteknologia) on hyvä pohja lähteä liikkeelle. Asiakkaamme ovat sekä teollisuusalan pk-yrityksiä Suomessa että kansainvälisiä avaruusteknologian toimijoita. Myynnillinen tehtävänkuva keskittyy suomalaisyrityksiin ja on uusi yrityksessämme, joten pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi sekä rohkealla, toimeen tarttuvalla asenteellasi sen muodostumiseen. Toimit myös joidenkin tuotekehitysprojektien koordinoinnissa, joten esim. projektipäällikkötausta on eduksi. Taitojesi mukaan tuotat lisäksi viestinnällisiä sisältöjä näkyvyytemme lisäämiseksi (mediatiedotus ja verkkosivutekstit, blogit ym.). Työkielenä on pääasiassa suomi, mutta tarpeen mukaan myös englanti.

 

2. Verkkokauppa- ja muun markkinoinnin osaaja/ Liikunta- ja urheilutarvikealan yritys

Työnkuvaasi liittyy verkkokaupan ylläpito ja kehittäminen (WooCommerce-alustalla), tavoitteena kävijämäärän ja  ostavan asiakaskunnan laajentaminen ja lisääminen. Lisäksi osallistut somekanavien sisällöntuotantoon. Toivomme sinun viihtyvän myös asiakasrajapinnassa, johon liittyen vastaanotat tarvittaessa asiakaspuheluita sekä koronatilanteen salliessa kohtaat urheilusta ja liikunnasta kiinnostuneita ihmisiä eri messutapahtumissa. Sinulla on digitaalisen markkinoinnin ja mielellään jo ennestään verkkokaupan osaamista, dynaaminen ote työntekoon ja innokas asiakaspalveluasenne. Oma urheilun/liikunnan tausta/kiinnostus on etu, muttei välttämätön edellytys. Arvostamme idearikkautta, jonka myötä sinulla on mahdollisuus syventää ja laajentaa toimenkuvaasi (kuten verkkokaupan kansainvälinen kehittäminen, analytiikka, somevaikuttaminen, blogit ym.). Suomen kielen lisäksi osaat englantia, ruotsin kielen taito on etu. Osaat kirjoittaa kaupallista tekstiä, saat tekstituotantoon tarvittaessa lisäperehdytystä ja päämiestemme markkinointiaineistot ovat myös käytettävissä taustatietona.

Työn voi tehdä ainakin osittain etänä.

3. Tarkka back office -assistentti / Juomatarviketukku

Kasvuyrityksemme tarvitsee sinua, tarkka ja säntillinen back office -osaaja. Sinulla kykyä edistää useita asioita samanaikaisesti, jotta asiat rullaavat kiireestä huolimatta; laadit tarjouksia, otat vastaan/käsittelet tilauksia, toimit myynnin hallinnollisena apuna/tukena (btob-asiakkaat erityisesti). Ahkera ja oma-aloitteinen henkilö menestyy työssä erinomaisesti. Tärkeintä on reipas asenne, sinulla on myös intoa kehittyä. Koulutustaustaltasi voit olla esim. tradenomi tai vastaavat tiedot työn kautta oppinut. Yrityksessämme arvostetaan terveellisiä elämäntapoja.

4. Tekninen myyjä/Kiertotalouden lannoitetuotteet

Myytävä tuote on luomuhyväksytty kierrätyslannoite, kohderyhmänä ovat luomu- ja/tai kasvihuoneviljelijät. Työnkuva voi myöhemmin laajentua muihinkin bio- ja kiertotalouden tuotteisiin ja konseptimyyntiin tämän ja/tai muiden alan tuotteiden parissa. Mahdollisuutenasi on näyttää kyntesi hyvänä ja ratkaisukeskeisenä myyjänä, rakentaen uudelle tuotteelle myyntikanavia, kauppaa ja osallistua mahdollisesti myös tuotebrändin jatkokehittämiseen. Emme kuitenkaan odota sinulta valtavan kattavaa koulutus- tai kokemustaustaa maataloudesta, myynti-insinöörinä toimimisesta tai kemian alalta, mutta em. taustoista on kuitenkin etua. Pääasia on olla myyntihenkinen, idearikas ja keskittyä ratkaisuihin, ei ongelmiin. Suomen- ja englanninkielen taitosi on kohtuullinen ja tulet juttuun eri ammattialojen ihmisten kanssa. Olet myös innostunut kiertotaloudesta ja ympäristöarvot ovat lähellä sydäntäsi.

5. Myyntiedustaja-markkinoija-yleisosaaja elintarvikealalle/Tunnettu välipalatuotteiden valmistaja

Painopiste työssä tulee olemaan myyntiedustajan tehtävät keskusliike-asiakkuuksissa sekä markkinointimme haltuunotto erityisesti somekanavissa (Instagram ja Facebook). Olemme luoneet jo myyntikanavat, kyse on ensisijaisesti suhteiden ylläpidosta ja tunnettuuden kasvattamisesta koko maan tasolla sekä lisämyynnistä. Toimimme yrittäjäpohjalta mikä tarkoittaa sitä, että kaikki osallistuvat kaikkeen. Joten ensin on tarpeen tutustua myös tuotantotyön arkeen, tilausten vastaanottamiseen ym. juokseviin asioihin yrityksen avainhenkilöiden apuna. Työmme sisältää siis välillä fyysistäkin nostelua ym. mutta sitä pystyy tekemään normaalikuntoinen henkilö hyvin. Olet ennen kaikkea reipas, sopeutuvainen työtapoihimme ja innokas tekemään monipuolisia tehtäviä, jotka kaikki on opittavissa. Siksi koulutus- ja urataustallasi ei ole niin suurta painoarvoa, mutta elintarvikealan kokemuksesta on hyötyä.

6. Some- ja asiakaspalveluosaaja/Sisustustuotteiden verkkokauppa ja myymälä

Olet innostunut tuottamaan somesisältöjä, painottuen tekstituotantoon ja kuvankäsittelyyn, siis hyvä kirjoittaja (suomeksi, ruotsin kielen taito on eduksi). Sinulla on myös tyylitajua ja reipas asiakaspalveluasenne. Emme hae täydellistä ihmistä, vaan sinua, joka uskot pystyväsi palvelemaan kuluttaja-asiakkaita ystävällisesti ja neuvokkaasti somessa ja livenä sekä tekemään myös muita tarvittavia tehtäviä (markkinointi, myynnin tuki, tilausten käsittely). 

7. Ohjelmointitaitoinen sisällöntuottaja, myymäläpäällikkö tai markkinointiosaaja/

Airsoftin maahantuonti ja verkkokauppa

Etsimme monipuolista osaajaa, joka voi olla:

-Myymäläpäällikkö, joka on kiinnostunut liiketoiminnan ja tavoitteiden suuresta kuvasta ja osallistuu päivittäiseen toimintaan, yrityksen kehittämiseen, myyntiin ja henkilöstöjohtamiseen.

-Ohjelmointitaitoinen digitaalisen markkinoinnin osaaja, jolla on lajiymmärrystä tai tietotaitoa videopelialalta esim. oman harrastuksen kautta. Käytössämme on kotimainen Mycashflow-verkkokauppa-alusta sekä itse toiminnassa kehitettyjä ohjelmia. Työssä pääsee mukaan myös videotuotantoon ja taitojen mukaan graafiseen suunnitteluun tai asiakaspalveluun.

-Myyjä, joka viihtyy asiakaspalvelussa kivijalassa, verkossa ja tapahtumissa. Odotamme hakijalla olevan kiinnostusta airsoftiin tai eräilytoimintaan ja tarvittavaa oman osaamisalan koulutus- ja/tai kokemustaustaa. Eduksi katsotaan myös esim. somevaikuttamisen tai muun digitaalisen markkinoinnin osaaminen ja into.

8. Myyntisihteeri/Sisustusverhot ja aurinkosuojat

Palvelemme btob- ja btoc-asiakkaita koko toimitusketjun osalta. Työhön sisältyy esim. tilausten kirjaamista, kontaktointia tavarantoimittajiin, keskusliikkeisiin, asiakkaisiin sekä verkkokaupan päivityksiä (kuten tuotteiden poistamista/lisäystä). Olet tiimipelaaja ja asiakaspalveluhenkinen sekä tehokas, osaat ottaa asioista selvää. Arvostamme järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, koska osa tuotteistamme tehdään myös mittatilaustyönä. Sisustusalan aiemmasta kokemuksesta on hyötyä mutta se ei ole vaatimuksena. Hallitset suomen kielen lisäksi ainakin englannin, ruotsin kielen osaaminen on plussaa. 

9. Myyntiassistentti/Räätälöidyt kuulosuojaimet ammattikäyttöön

Olemme toimialamme markkinajohtaja Suomessa, palvelemme pääasiassa btob-asiakkaita. Työtehtäviisi myyntiassistenttina sisältyvät esimerkiksi nykyasiakkaiden palautekyselyt ja vuosittaiset tilannekartoitukset sekä   lisämyyntiin ja melumittauksiin liittyvä jälkimarkkinointi. Lisäksi toteutat uusasiakashankinnan prospektointeja, asiakaskartoituksia ja muuta myynnin edistämistä kentällä olevien kuulosuoja-asiantuntijoiden myynnin tukena. Kiinnostuksen mukaan on mahdollista tuottaa sisältöjä sosiaaliseen mediaan. Osallistut myös tilausten hallintaan sekä kuulosuojainten räätälöintiin liittyviin perustehtäviin tarvittaessa. Englannin ja/tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi sekä mahdollinen innostus siirtyä asiantuntijamyyntiin kentälle jatkossa. Olet reipas ja joustava henkilö, koulutus- ym. taustalla ei ole niin suurta merkitystä kuin hyvällä asiakaspalvelun ja työnteon asenteella.

10. Tuotespesialisti asiakaspalveluun/Bioalan maahantuontiyritys

Etsimme joukkoomme bioalan kokemusta omaavaa tuotespesialistia myynnin tekniseksi tueksi, toimipaikkana Turku, PharmaCity. Ensisijaisesti toimit myynnin teknisenä tukena ja pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja päämiehiin, suunnittelet ja toteutat markkinointiaktiviteetteja sekä osallistut tuotekoulutuksiin ja alan näyttelyihin. Lisäksi laadit tarjouksia asiakkaille ja ylläpidät asiakasrekisteriä, osallistut myös jossain määrin myynti- ja ostotilausten käsittelyyn. Voit itse vaikuttaa aikatauluusi ja toimit läheisessä yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Annamme tarvittavan tuotekoulutuksen Turussa sekä päämiestemme järjestämissä 

tuotekoulutuksissa. Edellytämme palveluhenkisyyttä ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Alan koulutus ja työkokemus ovat eduksi. Odotamme sinulta intoa ja halukkuutta rakentaa ja ylläpitää hyviä suhteita asiakkaisiimme ja edustamiimme yrityksiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

11. Asiakaspalveluosaaja/Terveystuotteiden verkkokauppa ja myymälä

Palvelemme btob- ja btoc-asiakkaita. Työhösi sisältyy esimerkiksi puhelin- ja myymäläasiakaspalvelua, chattiin ja sähköposteihin vastaamista sekä tilausten käsittelyä. Koronan hellittäessä olet mukana järjestämässä myös asiakastapahtumia. Asiakaspalvelu-myynti on päätyösi, mutta osaamisen ja kiinnostuksen mukaan on mahdollista osallistua myös markkinointimateriaalien suunnitteluun ja tuottamiseen. Sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja pidät kanssakäymisestä erilaisten ihmisten kanssa. Kaupallinen tai terveysalan koulutus katsotaan eduksi, mutta kaikki on kiinni siitä, että haluat oppia uutta, olet palvelualtis ja ahkera.


12. Markkinointikoordinaattori/LED-valaistusratkaisut teollisuudelle

Tavoitteena on uudistaa btob markkinointia erityisesti digitaalisen markkinoinnin keinoin. Sinulla on pitkälti vapaat kädet näyttää osaamistasi ja tehdä itsestäsi korvaamaton. Työ sisältää sekä markkinoinnin suunnittelua että käytännön toteutukset/kampanjat. Sinulla on alan koulutusta ja kokemusta sekä hyvät IT-taidot. FEC-hankkeen myötä pystyt myös perehtymään lisää alasi keinoihin ja meihin. Toimimme Suomen markkinoilla mutta laajennamme liiketoimintaamme pian myös kansainväliseksi. Osallistut markkinoinnin lisäksi myynnin tuen, tarjouslaskennan ym. tehtäviin kuten me kaikki teemme tässä yrityksessä.

13. Myyjä tuotemyyntiin/Hitsaavan teollisuuden kokonaistoimittaja

Energiselle ja myyntityöstä motivoituneelle henkilölle tämä monipuolinen tehtävä tarjoaa menestymisen edellytykset tunnettujen tuotemerkkien asiakkuuksien parissa. Työhön sisältyy asiakaskontakteja niin puhelimitse kuin asiakkaan luona, tarjouslaskentaa, teknistä neuvontaa ym. Hakijalta toivomme myyntikokemuksen lisäksi jonkin verran hitsausalan tuntemusta, tulet myös toimeen englannin kielellä. Eduksi katsotaan tekninen, kaupallinen ja/tai hitsausalan koulutus.

14. Asiakaskoordinaattori/Hygieniasuojavarusteisiin erikoistunut yritys

Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta/myynnistä ja hallitset MS Office- ja Teams- ym. työkalujen käytön. Olet myyntihenkinen ja ystävällinen henkilö, iso osa työstä tehdään puhelimitse, joten koet sen itsellesi sopivaksi työvälineeksi. Varaat asiakastapaamisia, ja työhön liittyy myös tilausten vastaanottamista, sähköpostiviestintää, jatkossa mahdollisesti myös some- ym. viestintää/digimarkkinointia. Työtä voi tarvittaessa tehdä osin etänä mikä sopii monen elämäntilanteeseen hyvin. Omien kykyjesi ja tavoitteidesi mukaan työtehtäviä voi laajentaa esim. asiakasvastaavan rooliin. Viihdyt nopeasykkeisessä työskentelyilmapiirissä, ja startup-tyyppisessä yrityskulttuurissa, jossa jokaisen työpanoksella on iso merkitys yritykselle.

15. Communications Assistant/Biotech Company 

We are looking for a Communications Assistant to join our team. The main task in this role is to prepare communications and marketing materials for the company, both for internal and external purposes, including customers and other stakeholders, and coordinate the company’s market communications. You may also have other broadly scoped administrative duties. You have to have excellent skills in both Finnish and English and the capability to embrace some technical information. As a person you are an accountable and systematic performer. 

16. Rekrytoivan työvoimakoulutuksen kautta useita teollisuusalan asiakkaitamme etsii sinua markkinoinnin moniosaaja tai sellaiseksi tähtäävä

Usea yritys Turun seudulla etsii kauttamme monipuolista, joustavaa ja ajassa kiinni olevaa markkinointiassistenttia sosiaalisen median kanavien ja/tai verkkokaupan päivitysten sekä muiden kampanjoiden suunnitteluun ja koordinointiin. Graafisen suunnittelun ja/tai tekstisuunnittelun taidot lasketaan eduksi.Pääasia on avoin mieli, kiinnostus tekniikkaan, markkinointiin ja hyvä asiakaspalveluasenne.

17. Ratkaisumyynnin osaaja tiimiin/Teknisen kaupan yritys
Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus ja/tai tausta. Olet kiinnostunut työstä teollisuuden koneiden ja laitteiden asiakaspalvelun sekä myynnin parissa. Sinulla on mahdollisuus edetä urapolullasi asiakaspalvelutiimissä tai muissa tehtävissä vakaan työnantajan palveluksessa. Tärkeintä on hyvä ja positiivinen asenne sekä halu tehdä myynnillistä työtä, yrityksessämme kaikki ovat asiakasrajapinnassa. 

Haluatko löytää hyvän työpaikan, F.E.C.in kautta se on mahdollista, hae mukaan!

Avoimia paikkoja päivitetään sivustolle hakuajan loppuun saakka. Kerro hakiessasi mikä paikka sinua kiinnostaa.