AVOIMET PAIKAT

Nämä yritykset etsivät sinua

Uudet FEC-ohjelmat päivitetään sivustolle 2021 aikana, alla meneillään olevan hankkeen täytetyt paikat.

  • Voimme myös etsiä sinulle yrityspaikkaa.

  • Voit myös ehdottaa itse yritystä joka voisi hankkeen kautta ottaa sinut perehdytettäväksi.

  • Pääasia on olla hyvissä ajoin aktiivinen suuntaamme, niin varmimmin pääset ohjelmaan mukaan.

1. Some-vastaava / Luonnonkosmetiikkaan erikoistunut yritys

Etsimme trenditietoista ja esiintymiskykyistä some-vastaavaa, johon kohderyhmämme (milleniaalit) voivat samaistua helposti. Olet kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja lifestyle-ilmiöistä sekä sinulla on hyvä tyylitaju. Työnäsi on tuottaa some-kanaviimme teksti-, video- ja kuvasisältöjä, joissa olet itse myös esillä sekä edustaa meitä messuilla ja tapahtumissa. Sinulla on sujuva englanninkielen taito. Annamme sinulle perehdytyksen brändiimme ja tuotteisiimme ja tuemme sinua työssäsi, olet kuitenkin itseohjautuva ja idearikas.

2. Tekninen ratkaisumyyjä / Teollisuusrobotiikka-alan yritys

Odotamme sinulta myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä, tietotaito 3D-mallinnuksen markkinointityökaluista on eduksi. Toimit myyntijohtajan työparina ja alaisuudessa. Sinulla on kykyä/valmiuksia asiakastarpeen hahmottamiseen, jotta liiketoimintaamme perehtymisen jälkeen pystyt tarjoamaan uusille ja olemassa oleville asiakkaille kohdennettuja robottisolu-ratkaisuja. Olemme erikoistuneet teollisuusrobotiikkaan robottisolu-tuotannon ja huoltojen osalta. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, järjestelmällistä työskentelytapaa, ajantasaisia IT-taitoja ja vähintään englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan, jos sinulla on esim. automaatioalan amk-tason koulutus/olet kiinnostunut tekniikasta ja sen käytännön soveltamisesta.Tähtäämme kasvuun, toimimme pääasiassa Suomen markkinoilla, mutta myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

3. Back office -moniosaaja myyntiin ja markkinointiin / Venepeitteiden ja aurinkosuojainten valmistukseen erikoistunut yritys

Etsitkö reittiä hyvään, vakituiseen työpaikkaan Turun seudulla? Tässä on mahdollisuutesi: etsimme monipuolista, joustavaa ja reipasta osaajaa myynnin, markkinoinnin ja hallinnon avustaviin tehtäviin. Back office -työhön sisältyy mm. tilausten vastaanottaminen, tarjousten tekeminen ja lähetysten muu hallinnointi, tarvittaessa laskutus. Osaamisen mukaan myös verkkokaupan tuotekuvausten ja Facebook -päivitysten tekeminen kuuluvat työtehtäviin. Lisäksi palvelet samassa tilassa toimivan showroomin asiakkaita tarpeen mukaan. Toimit luontevasti puhelimessa ja muussa asiakaspalvelussa ja uskallat ottaa selvää asioista/olla oma-aloitteinen. Pääasia on, että viihdyt monipuolisissa työtehtävissä.

4. Rekrytoivan työvoimakoulutuksen kautta useita teollisuusalan asiakkaitamme etsii sinua markkinoinnin moniosaaja tai sellaiseksi tähtäävä

Usea yritys Turun seudulla etsii kauttamme monipuolista, joustavaa ja ajassa kiinni olevaa markkinointiassistenttia sosiaalisen median kanavien ja/tai verkkokaupan päivitysten sekä muiden kampanjoiden suunnitteluun ja koordinointiin. Graafisen suunnittelun ja/tai tekstisuunnittelun taidot lasketaan eduksi.Pääasia on avoin mieli, kiinnostus tekniikkaan, markkinointiin ja hyvä asiakaspalveluasenne.

5. Reipas osaaja asiakaspalveluun / Maali- ja sisustuskauppa

Etsimme joustavaa osaajaa pääasiassa kuluttaja-asiakkaiden palveluun liikkeessämme, lisäksi otat vastaan ja keräilet nettitilauksia ja päivität tuotekuvauksia uusille nettisivuillemme. Sinulla on erittäin hyvä asiakaspalveluasenne ja pidät kanssakäymisestä erilaisten ihmisten kanssa. Olet reipas ja oma-aloitteinen, ja viihdyt edellä mainituissa tehtävissä, sillä etsimme F.E.C.-ohjelman kautta pysyvää henkilöä. Työnkuva tulee muuttumaan oppimisen myötä—> tilaukset, tarjouksien teko. Kaikki on kiinni siitä, että haluat oppia uutta, olet palvelualtis ja ahkera, joten taustallasi ei ole niin suurta merkitystä. Suomen kielen taito on ehdoton edellytys, ruotsi ja englanti plussaa. Tehtävä voi joskus sisältää paljonkin fyysistä työtä keräilystä kuorman purkuun.

 

6. Myyntiedustaja / Teollisuusmaalaamo

Tehtävässä kartoitat kuluttaja- ym. markkinaa liittyen pintakäsittelymenetelmään, selvittämällä nykyistä markkinaa pääset myös itse siihen sisälle eli miten pintakäsittelymme voisi korvata/ratkaista/tuoda markkinaan uutta. Sen jälkeen työnä on myyntiedustajana toimiminen kyseiselle tuotteelle/palvelulle. Sinulla on esim. teknisen myyjän tms. taustaa, siedät teollisuusympäristöä, osaat ottaa koppia asiakkuuksista ja tarttua tilaisuuksiin. Voit olla uran alussa oleva osaaja tai pitkän linjan kokenut konkari. Jatkossa työnkuvaan sisältyy asiakaskontaktointien lisäksi mm. tarjouslaskentaa ja tilausten vastaanottamista.


7. Markkinointikoordinaattori / LED-valaistusratkaisut teollisuudelle

Tavoitteena on uudistaa b-to-b markkinointia erityisesti digitaalisen markkinoinnin keinoin. Sinulla on pitkälti vapaat kädet näyttää osaamistasi ja tehdä itsestäsi korvaamaton. Työ sisältää sekä markkinoinnin suunnittelua että käytännön toteutukset/kampanjat. Sinulla on alan koulutusta ja kokemusta sekä hyvät IT-taidot. LIIKEhankkeen myötä pystyt myös perehtymään lisää alasi keinoihin ja meihin. Toimimme Suomen markkinoilla mutta laajennamme liiketoimintaamme pian myös kansainväliseksi. Osallistut markkinoinnin lisäksi myynnin tuen, tarjouslaskennan ym. tehtäviin kuten me kaikki teemme tässä yrityksessä.

8. Markkinointiosaaja / Mittalaitteiden kalibrointi-, testaus-, huolto- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys

Tehtävänäsi olisi esim. kotisivujen uudistaminen ja muiden markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus. Myös näkyvyys some-kanavissa ja muu digitaalinen markkinointi olisi ajankohtaista. Kohderyhmiämme ovat lääketehtaat, sairaalat, tutkimuslaitokset jne. Toimintamme on vakiintunutta eli markkinoinnin/myynnin tarve liittyy mm. lisämyyntiin nykyasiakkaille ja pitkien asiakassuhteiden solmimiseen. Jatkossa työtehtävä voisi laajentua koskemaan esim. osallistumista validointeihin tms. perheyrityksemme työtehtäviin. Kiinnostus alaamme kohtaan on plussaa, mutta pääasia on avoin mieli, kiinnostus tekniikkaan, markkinointiin ja hyvä asiakaspalveluasenne.

9. Ratkaisumyyntitiimin jäsen / Vedenkäsittely- ja ympäristötoimialan yritys  

Tarvitsemme vedenkäsittelybisneksen myyntitiimin jäseneksi juuri sinut! Olet kauppaa himoava asiantuntija ja osoittautunut kyvykkääksi saamaan aikaan myyntiä. Innokkuutesi, kokemuksesi ja luonteesi tuovat myös B2B-markkinointiimme oikeanlaista osaamista. Myytävien tuotteiden valikoima on hyvin laaja, ja voit mieltymyksesi mukaan valita niistä omasi. Asiakkaitasi ovat yritykset ja viranomaiset. Hallitset suullisen ja kirjallisen suomen kielen lisäksi englannin ja ruotsin. Jos taas toteutat itseäsi mieluummin sisällön tuottajana, löytyy siihen sopiva työkenttä digitaalisesta markkinoinnista somekanaville ja verkkosi-vuillemme.Taustasi on kaupasta tai teollisuudesta, ja koulutuksesi on tekninen, kaupallinen tai painottunut ympäristötieteisiin.

 

10. Teknisesti lahjakas markkinoinnin ja asiakaspalvelun osaaja / Teollisuusmagneetteihin erikoistunut yritys

Työkenttänäsi on brändimme mukainen digitaalinen markkinointi, jossa osallistut esim. verkkosivuston uudistamiseen ja sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Kommunikoit myös asiakkaiden kanssa vastaten kysymyksiin esim. liittyen kansainvälisiin toimituksiin, ja tarvittaessa avustat myös toimitusten hallinnassa. Olet teknisesti lahjakas ja pystyt tuottamaan sisältöä YouTubeen, LinkedIniin ym. Olemme määritelleet jo oman identiteettimme ja tapamme viestiä, joten sinun ei tarvitse sinänsä luoda uutta, mutta teet sujuvasti videoita, tekstejä ym. säännöllisesti some-kanaviin ja verkkosivustolle. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla paljon kunhan sinulla on hyvät tekniset lähtökohdat/harrastuneisuus IT-/markkinointialalla ja avoin asenne sekä haluat kehittyä monipuoliseksi osaajaksi em. tehtävissä. Hyvä paikka esim. tradenomille. 

11. Sisustamisesta kiinnostunut myyjä / Akustiset sisustustuotteet

Suunnittelemme korkealaatuisia, monipuolisia akustisia tuotteita. Meillä korostuu kotimainen muotoilu ja tuotanto sekä ekologiset, pölyttömät materiaalit. Etsimme myyntiin osaajaa, joka luo asiakassuhteita arkkitehtien ja rakennusyhtiöiden kanssa Suomessa ja Euroopassa, pääosin digitaalisen markkinoinnin sekä muiden etäyhteyksien keinoilla. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja osaat tarjota niiden mukaisia ratkaisuja. Olet aidosti kiinnostunut laadukkaasta designista ja visuaalisuudesta, sinulla on myös hyvä värisilmä. Haluat jatkuvasti oppia uutta sekä etsiä ja kehittää ennakkoluulottomasti uusia toimintatapoja myyntitavoitteiden saavuttamiseksi. Voit olla urasi alussa oleva innokas ja nopeasti uutta oppiva tyyppi tai jo kokeneempi myynnissä/ asiakaspalvelussa. Toimit järjestelmällisesti tilanteessa kuin tilanteessa ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

 

12. Digimarkkinoinnin osaaja/IT-alan yritys

Tehtävänäsi on digitaalisen b-to-b markkinoinnin haltuun ottaminen Google-mainonnan, kampanjoiden toteutusten, nettisivujen päivitysten ja some-kanavien sisällöntuotannossa. Sinulla on alan osaamista, mutta ennen kaikkea kiinnostusta oppia lisää ja tuottaa verkkosisältöjä viikoittain. Tämä on hyvä oppimisen paikka kehittää omaa osaamista ja tehdä itsestäsi meille korvaamaton.

 

13. Markkinointiassistentti /Palvelualan yritys

Etsimme monipuolista, joustavaa ja ajassa kiinni olevaa markkinointiassistenttia sosiaalisen median kanavien ja verkkokaupan päivitysten sekä muiden kampanjoiden suunnitteluun ja koordinointiin. Graafisen suunnittelun ja/tai tekstisuunnittelun taidot lasketaan eduksi.

14. Tekninen myyjä / Teollisuuden sopimusvalmistaja

Haemme lisävahvistukseksi kotimaan myyntiin mieluiten insinööritaustaista teknistä myyjää. Satunnaisesti työ voi viedä lähialueille kuten Baltiaan, joten pärjäät englannin kielellä.  Pystyt kartoittamaan ja johdattamaan asiakkaan oikeiden ratkaisujen äärelle.

15. Digipalveluiden myyjä / Mainostoimisto

Etsimme myyjää pääasiassa verkkosivusto-asiakkuuksien hoitamiseen. Olet yhteydessä yritysasiakkaisiin verkkosivujen uusimisesta. Osaat kartoittaa nykytilanteen ja ehdottaa uutta ratkaisua, lisäksi olet systemaattinen asiakasprojektien hoitamisessa maaliin. Työhön voi sisältyä myös muiden palveluidemme asiakkuuksien hoitamista ym. mainostoimiston tehtäviä osaamisen mukaan. 

16. Myyntihenkinen osaaja tiimiin / Teknisen kaupan yritys
Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus ja/tai tausta. Olet kiinnostunut työstä teollisuuden koneiden ja laitteiden asiakaspalvelun sekä myynnin parissa. Aloitat myynnin tukitehtävissä (tilastoimista, yhteydenpitoa asiakkaisiin jne.). Sinulla on mahdollisuus edetä urapolullasi asiakaspalvelutiimissä tai muissa tehtävissä vakaan työnantajan palveluksessa. Tärkeintä on hyvä ja positiivinen asenne sekä halu tehdä myynnillistä työtä, yrityksessämme kaikki ovat asiakasrajapinnassa. 

17. Markkinoinnin moniosaaja / Ekologiset huonekalut

Teet sujuvasti verkkosivuston uudistusta, some-postauksia ja tuotat printtimateriaaleja. Graafista suunnitteluosaamista et välttämättä tarvitse, mutta muuta sisällöntuotantoa tekstin, kuvan ja videon muodossa on hyvä osata. Olet myös perehtynyt some-kanaviin. Olemme tunnettu huonekalubrändi. Joustavuus, idearikkaus ja pitkäjänteisyys ovat koulutusta ja työkokemusta tärkeämpiä ominaisuuksia.

18. Monipuolinen myyntiosaaja / Maa- ja puutarhatalouden koneet ja laitteet

Pääset taitojesi mukaan toimimaan eri rooleissa myynnin ja verkkokaupan parissa. Sinulla on maa- ja/tai puutarhatalouden koulutusta/kokemusta, mutta ennen kaikkea olet myyntihenkinen ja pidät asiakaspalvelusta. Innostus tai koulutus IT-alalta on eduksi verkkokaupan kehittämisessä. Kevyt integraatio verkkokauppaan on jo olemassa, mutta sen merkitys tulee jatkossa kasvamaan liiketoiminnassamme. Yrityksemme on erikoistunut maa- ja puutarhatalouden erikoiskoneiden ja

-laitteiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin. Päätuoteryhmiä ovat sadetus- ja kastelulaitteet, vihannesten- ja perunanviljelykoneet sekä nestelannoitteet. Toimintamme on viime vuosina jatkuvasti laajentunut ja muutamme pian suurempiin toimitiloihin.

Haluatko löytää hyvän työpaikan, F.E.C.in kautta se on mahdollista, hae mukaan!

Avoimia paikkoja päivitetään sivustolle hakuajan loppuun saakka. Kerro hakiessasi mikä paikka sinua kiinnostaa.

© 2021 Rekryovi Oy

  • YouTube
  • Twitter Basic Black