AVOIMET PAIKAT

Nämä yritykset etsivät sinua

Voit hakea alla oleviin, eri markkinointi- ja myyntitehtäviin. Lista päivittyy.

  • Voimme myös etsiä sinulle yrityspaikkaa.

  • Voit myös ehdottaa itse yritystä joka voisi hankkeen kautta ottaa sinut perehdytettäväksi.

  • Pääasia on olla hyvissä ajoin aktiivinen suuntaamme, niin varmimmin pääset ohjelmaan mukaan.

1. Markkinointiassistentti /Palvelualan yritys

Etsimme monipuolista, joustavaa ja ajassa kiinni olevaa markkinointiassistenttia sosiaalisen median kanavien ja verkkokaupan päivitysten sekä muiden kampanjoiden suunnitteluun ja koordinointiin. Graafisen suunnittelun ja/tai tekstisuunnittelun taidot lasketaan eduksi.

2. Tekninen myyjä / Teollisuuden sopimusvalmistaja

Haemme lisävahvistukseksi kotimaan myyntiin mieluiten insinööritaustaista teknistä myyjää. Satunnaisesti työ voi viedä lähialueille kuten Baltiaan, joten pärjäät englannin kielellä.  Pystyt kartoittamaan ja johdattamaan asiakkaan oikeiden ratkaisujen äärelle.

3. Digipalveluiden myyjä / Mainostoimisto

Etsimme myyjää pääasiassa verkkosivusto-asiakkuuksien hoitamiseen. Olet yhteydessä yritysasiakkaisiin verkkosivujen uusimisesta. Osaat kartoittaa nykytilanteen ja ehdottaa uutta ratkaisua, lisäksi olet systemaattinen asiakasprojektien hoitamisessa maaliin. Työhön voi sisältyä myös muiden palveluidemme asiakkuuksien hoitamista ym. mainostoimiston tehtäviä osaamisen mukaan. 

4. Myyntihenkinen osaaja tiimiin / Teknisen kaupan yritys
Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus ja/tai tausta. Olet kiinnostunut työstä teollisuuden koneiden ja laitteiden asiakaspalvelun sekä myynnin parissa. Aloitat myynnin tukitehtävissä (tilastoimista, yhteydenpitoa asiakkaisiin jne.). Sinulla on mahdollisuus edetä urapolullasi asiakaspalvelutiimissä tai muissa tehtävissä vakaan työnantajan palveluksessa. Tärkeintä on hyvä ja positiivinen asenne sekä halu tehdä myynnillistä työtä, yrityksessämme kaikki ovat asiakasrajapinnassa. 

Haluatko löytää hyvän työpaikan, F.E.C.in kautta se on mahdollista, hae mukaan!

Avoimia paikkoja päivitetään sivustolle hakuajan loppuun saakka. Kerro hakiessasi mikä paikka sinua kiinnostaa.

© 2020 Rekryovi Oy

  • LinkedIn
  • Twitter Basic Black