AVOIMET PAIKAT

Nämä yritykset etsivät sinua

Voit hakea alla oleviin, eri markkinointi- ja myyntitehtäviin. Lista päivittyy.

  • Voimme myös etsiä sinulle yrityspaikkaa.

  • Voit myös ehdottaa itse yritystä joka voisi hankkeen kautta ottaa sinut perehdytettäväksi.

  • Pääasia on olla hyvissä ajoin aktiivinen suuntaamme, niin varmimmin pääset ohjelmaan mukaan.

1. Ratkaisumyyntitiimin jäsen / Vedenkäsittely- ja ympäristötoimialan yritys  

Tarvitsemme vedenkäsittelybisneksen myyntitiimin jäseneksi juuri sinut! Olet kauppaa himoava asiantuntija ja osoittautunut kyvykkääksi saamaan aikaan myyntiä. Innokkuutesi, kokemuksesi ja luonteesi tuovat myös B2B-markkinointiimme oikeanlaista osaamista. Myytävien tuotteiden valikoima on hyvin laaja, ja voit mieltymyksesi mukaan valita niistä omasi. Asiakkaitasi ovat yritykset ja viranomaiset. Hallitset suullisen ja kirjallisen suomen kielen lisäksi englannin ja ruotsin. Jos taas toteutat itseäsi mieluummin sisällön tuottajana, löytyy siihen sopiva työkenttä digitaalisesta markkinoinnista somekanaville ja verkkosi-vuillemme.Taustasi on kaupasta tai teollisuudesta, ja koulutuksesi on tekninen, kaupallinen tai painottunut ympäristötieteisiin.

 

2. Teknisesti lahjakas markkinoinnin ja asiakaspalvelun osaaja / Teollisuusmagneetteihin erikoistunut yritys

Työkenttänäsi on brändimme mukainen digitaalinen markkinointi, jossa osallistut esim. verkkosivuston uudistamiseen ja sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Kommunikoit myös asiakkaiden kanssa vastaten kysymyksiin esim. liittyen kansainvälisiin toimituksiin, ja tarvittaessa avustat myös toimitusten hallinnassa. Olet teknisesti lahjakas ja pystyt tuottamaan sisältöä YouTubeen, LinkedIniin ym. Olemme määritelleet jo oman identiteettimme ja tapamme viestiä, joten sinun ei tarvitse sinänsä luoda uutta, mutta teet sujuvasti videoita, tekstejä ym. säännöllisesti some-kanaviin ja verkkosivustolle. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla paljon kunhan sinulla on hyvät tekniset lähtökohdat/harrastuneisuus IT-/markkinointialalla ja avoin asenne sekä haluat kehittyä monipuoliseksi osaajaksi em. tehtävissä. Hyvä paikka esim. tradenomille. 

3. Sisustamisesta kiinnostunut myyjä / Akustiset sisustustuotteet

Suunnittelemme korkealaatuisia, monipuolisia akustisia tuotteita. Meillä korostuu kotimainen muotoilu ja tuotanto sekä ekologiset, pölyttömät materiaalit. Etsimme myyntiin osaajaa, joka luo asiakassuhteita arkkitehtien ja rakennusyhtiöiden kanssa Suomessa ja Euroopassa, pääosin digitaalisen markkinoinnin sekä muiden etäyhteyksien keinoilla. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja osaat tarjota niiden mukaisia ratkaisuja. Olet aidosti kiinnostunut laadukkaasta designista ja visuaalisuudesta, sinulla on myös hyvä värisilmä. Haluat jatkuvasti oppia uutta sekä etsiä ja kehittää ennakkoluulottomasti uusia toimintatapoja myyntitavoitteiden saavuttamiseksi. Voit olla urasi alussa oleva innokas ja nopeasti uutta oppiva tyyppi tai jo kokeneempi myynnissä/ asiakaspalvelussa. Toimit järjestelmällisesti tilanteessa kuin tilanteessa ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

 

4. Digimarkkinoinnin osaaja/IT-alan yritys

Tehtävänäsi on digitaalisen b-to-b markkinoinnin haltuun ottaminen Google-mainonnan, kampanjoiden toteutusten, nettisivujen päivitysten ja some-kanavien sisällöntuotannossa. Sinulla on alan osaamista, mutta ennen kaikkea kiinnostusta oppia lisää ja tuottaa verkkosisältöjä viikoittain. Tämä on hyvä oppimisen paikka kehittää omaa osaamista ja tehdä itsestäsi meille korvaamaton.

 

5. Markkinointiassistentti /Palvelualan yritys

Etsimme monipuolista, joustavaa ja ajassa kiinni olevaa markkinointiassistenttia sosiaalisen median kanavien ja verkkokaupan päivitysten sekä muiden kampanjoiden suunnitteluun ja koordinointiin. Graafisen suunnittelun ja/tai tekstisuunnittelun taidot lasketaan eduksi.

6. Tekninen myyjä / Teollisuuden sopimusvalmistaja

Haemme lisävahvistukseksi kotimaan myyntiin mieluiten insinööritaustaista teknistä myyjää. Satunnaisesti työ voi viedä lähialueille kuten Baltiaan, joten pärjäät englannin kielellä.  Pystyt kartoittamaan ja johdattamaan asiakkaan oikeiden ratkaisujen äärelle.

7. Digipalveluiden myyjä / Mainostoimisto

Etsimme myyjää pääasiassa verkkosivusto-asiakkuuksien hoitamiseen. Olet yhteydessä yritysasiakkaisiin verkkosivujen uusimisesta. Osaat kartoittaa nykytilanteen ja ehdottaa uutta ratkaisua, lisäksi olet systemaattinen asiakasprojektien hoitamisessa maaliin. Työhön voi sisältyä myös muiden palveluidemme asiakkuuksien hoitamista ym. mainostoimiston tehtäviä osaamisen mukaan. 

8. Myyntihenkinen osaaja tiimiin / Teknisen kaupan yritys
Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus ja/tai tausta. Olet kiinnostunut työstä teollisuuden koneiden ja laitteiden asiakaspalvelun sekä myynnin parissa. Aloitat myynnin tukitehtävissä (tilastoimista, yhteydenpitoa asiakkaisiin jne.). Sinulla on mahdollisuus edetä urapolullasi asiakaspalvelutiimissä tai muissa tehtävissä vakaan työnantajan palveluksessa. Tärkeintä on hyvä ja positiivinen asenne sekä halu tehdä myynnillistä työtä, yrityksessämme kaikki ovat asiakasrajapinnassa. 

Haluatko löytää hyvän työpaikan, F.E.C.in kautta se on mahdollista, hae mukaan!

Avoimia paikkoja päivitetään sivustolle hakuajan loppuun saakka. Kerro hakiessasi mikä paikka sinua kiinnostaa.

© 2020 Rekryovi Oy

  • YouTube
  • Twitter Basic Black