© 2020 Rekryovi Oy

  • Twitter Basic Black
  • Black LinkedIn Icon

AVOIMET PAIKAT

Nämä yritykset etsivät sinua

Voit hakea 30.9. saakka alla oleviin, eri markkinointi- ja myyntitehtäviin. Haku on päättynyt 30.9. kiitos kaikille hakijoille!

  • Voimme myös etsiä sinulle yrityspaikkaa.

  • Voit myös ehdottaa itse yritystä joka voisi hankkeen kautta ottaa sinut perehdytettäväksi.

  • Pääasia on olla hyvissä ajoin aktiivinen suuntaamme, niin varmimmin pääset ohjelmaan mukaan.

1. Markkinointiosaaja / IT-alan yritys

Tunnet sähköisen markkinoinnin keinoja kuten Google-, sähköposti-, ja some-markkinointia. Tehtävänäsi on luoda ja ylläpitää kyseisissä kanavissa näkyvyyttämme. Tuotat markkinointimateriaaleja graafinen suunnittelija parinasi. Olet hyvä kirjoittaja. Työhön voi jatkossa sisältyä messu- ym. muita myynnillisiä markkinoinnin tehtäviä. Uskallat tuoda esille omia näkemyksiäsi markkinoinnin suunnittelussa.

2. Osaajia hallinto- ja markkinointitehtäviin / Teollisuusyrityksiä

Työhön kuuluvat esimerkiksi taloushallintoon, sopimuksiin ja markkinointiin liittyviä, avustavia tehtäviä. Työ vaatii joustavaa asennetta ja tarkkuutta, erityisesti kokemus teollisuuden projektitoimituksista tai ostotoiminnasta on eduksi.

3. Markkinointiassistentti /Palvelualan yritys

Etsimme monipuolista, joustavaa ja ajassa kiinni olevaa markkinointiassistenttia sosiaalisen median kanavien ja verkkokaupan päivitysten sekä muiden kampanjoiden suunnitteluun ja koordinointiin. Graafisen suunnittelun ja/tai tekstisuunnittelun taidot lasketaan eduksi.

4. Tekninen myyjä / Teollisuuden sopimusvalmistaja

Haemme lisävahvistukseksi kotimaan myyntiin mieluiten insinööritaustaista teknistä myyjää. Satunnaisesti työ voi viedä lähialueille kuten Baltiaan, joten pärjäät englannin kielellä.  Pystyt kartoittamaan ja johdattamaan asiakkaan oikeiden ratkaisujen äärelle.

5. Tulevaisuuden markkinointipäällikkö / Vaativiin teräsrakenteisiin erikoistunut suomalaisyhtiö

Tässä on harvinainen tilaisuus esimerkiksi KTM-taustaiselle markkinoinnin osaajalle näyttää kyntensä yrityksen uudelleenbrändäyksessä. Tehtävä vaatii kansainvälisten asiakkuuksien sekä suomalaisen konepajateollisuuden ymmärrystä/siihen huolellisesti perehtymistä. Olemme siirtyneet konserniomisteisuudesta yksityiseksi yhtiöksi, joka vaatii BTOB-markkinassa voimakasta uudistumista ja uusien markkinointikeinojen käyttöönottoa. Haluamme laajentaa asiantuntemustamme markkinointisuunnitelussa, joka kattaa suunnitelmallisen näkyvyyden ja toimenpiteet kansainvälisissä kohderyhmissämme. Siihen mm. kytketään näkyvyys messu- ja muilla foorumeilla ja uusimpien digitaalisen markkinoinnin työkalujen hyödyntäminen sen mukaan mikä on alallamme tarpeen ja tuloksellista myynnin ja hyvän maineenhallinnan kannalta. 

6. Myyntipäällikkö / Konevuokraamo

Etsimme käytännönläheistä myyntiosaajaa, jolla on mielellään konevuokraamoalan työkokemusta ja kontakteja. Pääasia on löytää motivoitunut osaaja, jolla on nälkää luoda tulevaisuuttaan kasvuyrityksessämme ja päästä vaikuttamaan yrityksen menestykseen.

7. Myynnin assistentti / Mainosalan yritys

Sinulla on esim. myynnin tms. tradenomin tutkinto ja etsit työmahdollisuuksia mainosalalta. Hankkeen avulla voit näyttää kyntesi asiakkuuksien hankinnassa ja ylläpidossa, ensin assistenttina ja myöhemmin Account Managerina.

8. Markkinoinnin osaaja / Elektroniikka-alan alihankkijayritys

Toimintamme vahvasti kasvaessa etsimme markkinointiosaajaa uudistamaan mm. kahden yrityksemme verkkosivustot ja tuomaan muutenkin uutta näkemystä myyntiä tukevaan sähköiseen markkinointiin. Kansainvälisen markkinoinnin aloittamista harkitsemme myös eli sen osaaminen on etu. Perehdyt huolellisesti liiketoimintaamme, minkä pohjalta osaat suunnitella ja toteuttaa digitaalisen markkinoinnin uudistuksen. Olet idearikas ja oma-aloitteinen ja sinulla on tehtävään soveltuva tausta/koulutus. Sinulla on ymmärrystä alihankintateollisuudesta/olet siitä kiinnostunut. Meillä panostetaan työilmapiiriin, hyvällä asenteella onnistut työssäsi.

9. Tapahtumamyyntiin osaaja / Urheilualan tunnettu toimija

Haemme tapahtumamyyntiin ja asiakkuussuhdetoimintaan aktiivista, myyntihenkistä osaajaa, joka on jo aiemmin toiminut tapahtumien tai esim. b-to-b myynnin parissa. Sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja olet joustava sekä organisointitaitoinen, sillä osallistut myyntiprosessin eri vaiheisiin. Eduksi katsotaan sosiaalisen median monipuolisen käytön osaaminen.

10. Markkinointi- ja myyntiassistentti / Eristyslasivalmistaja

Haemme monipuolista ja aikaansaavaa assistenttia myynnin tueksi ja/tai markkinoinnin tehtäviin. Työ sisältää niin tilausten hallintaa ja b-to-b myyntisuppilon alkupään tehtäviä kuin tapahtumajärjestämistä, uutiskirjeiden/tiedotteiden  tekoa, some-kanavien ylläpitoa ym. Oma osaaminen ja kiinnostuksen kohteet vaikuttavat työtehtävien painotuksiin. Pääasia on, että osaat pitää monia lankoja käsissäsi, tykkäät organisoida ja viihdyt myynnin ja/tai markkinoinnin avustavissa tehtävissä. Arvostamme digitaalisen markkinoinnin keinojen ymmärrystä ja järjestelmällisyyttä. Koulutus- ja työtaustasi tukee tehtävissä onnistumista.

11. Projektiassistentti tai markkinointiosaaja / Ympäristöteknologia-alan yritys

Projektiassistentin päätehtävänä on varaosatarjousten hallinnointi ja muut mahdolliset myynnin tuen tehtävät. Pääset seuraamaan läheltä projektityöskentelyä kansainvälisen yrityksen ympäristössä. Toinen resurssitarve liittyy digitaalisen markkinoinnin tehostamiseen ja muiden markkinointimateriaalien tuottamiseen myynnin käyttöön. 

12. Tulevaisuuden Account Manager / Tekoälypalveluihin erikoistunut yritys
Sinulla on liiketoiminnan ymmärrystä, olet esimerkiksi KTM tai markkinoinnin tradenomi, joka haluaa löytää kasvupolun tulevaisuuden alalle. Tässä on tilaisuutesi päästä näyttämään, mihin pystyt ja luomaan omaa työpaikkaasi. Asennoidut myyntiin ratkaisukeskeisesti ja ymmärrät digitalisaation merkityksen yrityksen kilpailuetutekijänä. Yrityksessämme sinulla on mahdollisuuksia kasvaa täysimittaiseksi Account Manageriksi, strategiksi tai IoT-konsultiksi. 

13. Ratkaisumyyjä / Graafisen alan innovatiivinen yritys

Haemme b-to-b ratkaisumyyntiin osaajaa, joka näkee mahdollisuuksia boksin ulkopuolella ja viihtyy asiakkaiden parissa. Omaat kyvyn kuunnella asiakasta ja rohkeutta tarjota uusia ratkaisuja asiakkaan tarpeeseen. Alkuun pääset osallistumalla asiakaskäynteihin, tapahtumiin ja kontaktoimalla uusasiakkaita. Voit esim. olla urasi alkupuolella, etsimässä tulevaisuutesi menestyspolkua; älypakkauksiin liittyvä, kansainvälistyvä liiketoimintamme on juuri sitä. Tarvitsemme myyntitehtävään henkilön, jonka koulutustausta voi olla esim. myynnin tradenomi. Graafisen/pakkausalan tuntemus sekä it-ala ovat eduksi. Työnkuvaan voidaan osaamisen mukaan sisällyttää myös esim. tuoteseurannan ja väärennökseneston ym. tehtäviä.

 

14. Näkemyksellinen tuleva myyntijohtaja / Ohjelmistoyritys

Etsimme myynnin osaajaa suunnittelemaan b-t-b myyntimallin ja haastamaan perinteistä insinööriajattelua ohjelmistoalan asiakkuuksien hankinnassa. Sinulla voi olla jo uraa takana, ideasi ovat tuoreita ja sinulla on paljon energiaa viedä niitä läpi. Työskentelet yhdessä markkinoinnin kanssa luoden yrityksille ja julkiselle sektorille uusia, pitkäjänteisiä asiakkuuksia. Ymmärrät yritysbrändin merkityksen, mistä osa-alueista se muodostuu ja miten sitä rakennetaan. Olet kunnianhimoinen, sillä tavoittelemme korkeaa profiilia, ponnistaen vakaalta pohjalta minkä olemme jo rakentaneet.    

15. Sales manager / Global supplier of intralogistics automation

We are looking for an experienced sales professional to lead a sales team in large-scale quoting processes. In addition to acquiring new customers, you will manage solution sales for a predetermined customer group. In the heart of a rapidly growing automation business, you will have a chance to develop and contribute while enjoying a team-spirited work community.

Key responsibilities

You will act as an active and reliable sales contact with ability to recognize customer needs and provide solutions and will participate in new customer acquisition. You need to manage many simultaneous sales projects systematically and also participate in sales strategy formulation.

Skills, education, and experience

You should have minimum of five years of work experience in demanding international sales management duties and good experience in interacting with people from different cultures. Also a knowledge of customer and stakeholder relationship management as well as a problem-solving mindset with good communication skills and ability to multi-task is needed. You will have willingness to travel and you have proficiency in English (both spoken and written), other languages are considered an asset.

We offer a rewarding position in a growing international business. You will be assigned the challenging tasks with great colleagues supporting you. You will also get to contribute to the successful growth of the organization, as well as finding opportunities for personal development.

 

16. Sales project manager / Global supplier of intralogistics automation

We are looking for an experienced and dynamic sales project manager to work as a part of our Sales System Planning team.

Key responsibilities                                                                                As a sales project manager you will contribute to the demanding work of our sales managers and help them to succeed in project sales. You will be managing the overall technical planning/engineering of tendering processes as well as offer calculations and specifications in co-operation with the project planning team, other case-specific departments and subcontractors. You will also offer technical support in customer meetings.

Skills, education and experience                                                          We expect you to have a degree in engineering and few years of experience in sales and/or project operations. You have a proactive, hands-on and responsible approach to work combined with good organizational skills and also the ability to flexibly interact with customers from different cultures. You need skills to work both independently and as a team member. You will have willingness to travel and you have proficiency in English (both spoken and written), other languages are considered an asset.    We offer a rewarding position in a growing international business. You will be assigned the challenging tasks with great colleagues supporting you. You will also get to contribute to the successful growth of the organization, as well as finding opportunities for personal development.

17. Myyntipäällikkö / Ohjelmistoalan yritys

Etsimme vahvistusta kotimaan b-to-b ratkaisumyyntiin. Asiakkaitamme ovat suuryritykset sekä julkinen sektori, joista ainakin toisen kohderyhmän myyntiprosessin tuntemus on eduksi. Etsimme kuitenkin ensisijaisesti innostunutta ja hyvää tyyppiä, jolla on kiinnostusta pitkäjänteisiin myyntitehtäviin alallamme. Voit siis olla kokenut konkari tai uusi osaaja. Pääasia on, että olet aktiivinen, tunnistat asiakastarpeet ja osaat/haluat oppia tehokkuutta kauppojen voittamisessa.

Haluatko löytää hyvän työpaikan, F.E.C.in kautta se on mahdollista, hae mukaan!

Avoimia paikkoja päivitetään sivustolle hakuajan loppuun saakka. Kerro hakiessasi mikä paikka sinua kiinnostaa.