AVOIMET PAIKAT

Nämä yritykset etsivät sinua

Casual Business Meeting

Avoimia yrityspaikkoja päivitetään tänne kesä-syyskuun aikana. Voit myös itse ehdottaa sopivaa yritystä.

  • Voimme myös etsiä sinulle yrityspaikkaa.

  • Voit myös ehdottaa itse yritystä joka voisi hankkeen kautta ottaa sinut perehdytettäväksi.

  • Pääasia on olla hyvissä ajoin aktiivinen suuntaamme, niin varmimmin pääset ohjelmaan mukaan.

1. Myyntisihteeri/Sisustusverhot ja aurinkosuojat

Palvelemme btob- ja btoc-asiakkaita koko toimitusketjun osalta. Työhön sisältyy esim. tilausten kirjaamista, kontaktointia tavarantoimittajiin, keskusliikkeisiin, asiakkaisiin sekä verkkokaupan päivityksiä (kuten tuotteiden poistamista/lisäystä). Olet tiimipelaaja ja asiakaspalveluhenkinen sekä tehokas, osaat ottaa asioista selvää. Arvostamme järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, koska osa tuotteistamme tehdään myös mittatilaustyönä. Sisustusalan aiemmasta kokemuksesta on hyötyä mutta se ei ole vaatimuksena. Hallitset suomen kielen lisäksi ainakin englannin, ruotsin kielen osaaminen on plussaa. 

2. Myyntiassistentti/Räätälöidyt kuulosuojaimet ammattikäyttöön

Olemme toimialamme markkinajohtaja Suomessa, palvelemme pääasiassa btob-asiakkaita. Työtehtäviisi myyntiassistenttina sisältyvät esimerkiksi nykyasiakkaiden palautekyselyt ja vuosittaiset tilannekartoitukset sekä   lisämyyntiin ja melumittauksiin liittyvä jälkimarkkinointi. Lisäksi toteutat uusasiakashankinnan prospektointeja, asiakaskartoituksia ja muuta myynnin edistämistä kentällä olevien kuulosuoja-asiantuntijoiden myynnin tukena. Kiinnostuksen mukaan on mahdollista tuottaa sisältöjä sosiaaliseen mediaan. Osallistut myös tilausten hallintaan sekä kuulosuojainten räätälöintiin liittyviin perustehtäviin tarvittaessa. Englannin ja/tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi sekä mahdollinen innostus siirtyä asiantuntijamyyntiin kentälle jatkossa. Olet reipas ja joustava henkilö, koulutus- ym. taustalla ei ole niin suurta merkitystä kuin hyvällä asiakaspalvelun ja työnteon asenteella.

3. Tuotespesialisti asiakaspalveluun/Bioalan maahantuontiyritys

Etsimme joukkoomme bioalan kokemusta omaavaa tuotespesialistia myynnin tekniseksi tueksi, toimipaikkana Turku, PharmaCity. Ensisijaisesti toimit myynnin teknisenä tukena ja pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja päämiehiin, suunnittelet ja toteutat markkinointiaktiviteetteja sekä osallistut tuotekoulutuksiin ja alan näyttelyihin. Lisäksi laadit tarjouksia asiakkaille ja ylläpidät asiakasrekisteriä, osallistut myös jossain määrin myynti- ja ostotilausten käsittelyyn. Voit itse vaikuttaa aikatauluusi ja toimit läheisessä yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Annamme tarvittavan tuotekoulutuksen Turussa sekä päämiestemme järjestämissä 

tuotekoulutuksissa. Edellytämme palveluhenkisyyttä ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Alan koulutus ja työkokemus ovat eduksi. Odotamme sinulta intoa ja halukkuutta rakentaa ja ylläpitää hyviä suhteita asiakkaisiimme ja edustamiimme yrityksiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

4. Asiakaspalveluosaaja/Terveystuotteiden verkkokauppa ja myymälä

Palvelemme btob- ja btoc-asiakkaita. Työhösi sisältyy esimerkiksi puhelin- ja myymäläasiakaspalvelua, chattiin ja sähköposteihin vastaamista sekä tilausten käsittelyä. Koronan hellittäessä olet mukana järjestämässä myös asiakastapahtumia. Asiakaspalvelu-myynti on päätyösi, mutta osaamisen ja kiinnostuksen mukaan on mahdollista osallistua myös markkinointimateriaalien suunnitteluun ja tuottamiseen. Sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja pidät kanssakäymisestä erilaisten ihmisten kanssa. Kaupallinen tai terveysalan koulutus katsotaan eduksi, mutta kaikki on kiinni siitä, että haluat oppia uutta, olet palvelualtis ja ahkera.


5. Markkinointikoordinaattori/LED-valaistusratkaisut teollisuudelle

Tavoitteena on uudistaa btob markkinointia erityisesti digitaalisen markkinoinnin keinoin. Sinulla on pitkälti vapaat kädet näyttää osaamistasi ja tehdä itsestäsi korvaamaton. Työ sisältää sekä markkinoinnin suunnittelua että käytännön toteutukset/kampanjat. Sinulla on alan koulutusta ja kokemusta sekä hyvät IT-taidot. FEC-hankkeen myötä pystyt myös perehtymään lisää alasi keinoihin ja meihin. Toimimme Suomen markkinoilla mutta laajennamme liiketoimintaamme pian myös kansainväliseksi. Osallistut markkinoinnin lisäksi myynnin tuen, tarjouslaskennan ym. tehtäviin kuten me kaikki teemme tässä yrityksessä.

6. Communications Assistant/Health-tech Company 

We are looking for a Communications Assistant to join our team. The main task in this role is to prepare communications and marketing materials for the company, both for internal and external purposes, including customers and other stakeholders, and coordinate the company’s market communications. You may also have other broadly scoped administrative duties. You have to have excellent skills in both Finnish and English and the capability to embrace some technical information. As a person you are an accountable and systematic performer. 

7. Rekrytoivan työvoimakoulutuksen kautta useita teollisuusalan asiakkaitamme etsii sinua markkinoinnin moniosaaja tai sellaiseksi tähtäävä

Usea yritys Turun seudulla etsii kauttamme monipuolista, joustavaa ja ajassa kiinni olevaa markkinointiassistenttia sosiaalisen median kanavien ja/tai verkkokaupan päivitysten sekä muiden kampanjoiden suunnitteluun ja koordinointiin. Graafisen suunnittelun ja/tai tekstisuunnittelun taidot lasketaan eduksi.Pääasia on avoin mieli, kiinnostus tekniikkaan, markkinointiin ja hyvä asiakaspalveluasenne.

8. Teknisesti lahjakas markkinoinnin ja asiakaspalvelun osaaja / Teollisuusmagneetteihin erikoistunut yritys

Työkenttänäsi on brändimme mukainen digitaalinen markkinointi, jossa osallistut esim. verkkosivuston uudistamiseen ja sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Kommunikoit myös asiakkaiden kanssa vastaten kysymyksiin esim. liittyen kansainvälisiin toimituksiin, ja tarvittaessa avustat myös toimitusten hallinnassa. Olet teknisesti lahjakas ja pystyt tuottamaan sisältöä YouTubeen, LinkedIniin ym. Olemme määritelleet jo oman identiteettimme ja tapamme viestiä, joten sinun ei tarvitse sinänsä luoda uutta, mutta teet sujuvasti videoita, tekstejä ym. säännöllisesti some-kanaviin ja verkkosivustolle. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla paljon kunhan sinulla on hyvät tekniset lähtökohdat/harrastuneisuus IT-/markkinointialalla ja avoin asenne sekä haluat kehittyä monipuoliseksi osaajaksi em. tehtävissä. Hyvä paikka esim. tradenomille. 

9. Ratkaisumyynnin osaaja tiimiin / Teknisen kaupan yritys
Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus ja/tai tausta. Olet kiinnostunut työstä teollisuuden koneiden ja laitteiden asiakaspalvelun sekä myynnin parissa. Sinulla on mahdollisuus edetä urapolullasi asiakaspalvelutiimissä tai muissa tehtävissä vakaan työnantajan palveluksessa. Tärkeintä on hyvä ja positiivinen asenne sekä halu tehdä myynnillistä työtä, yrityksessämme kaikki ovat asiakasrajapinnassa. 

Haluatko löytää hyvän työpaikan, F.E.C.in kautta se on mahdollista, hae mukaan!

Avoimia paikkoja päivitetään sivustolle hakuajan loppuun saakka. Kerro hakiessasi mikä paikka sinua kiinnostaa.